N-kuld

Killinger - Polarstjernen's N-kuld

Nydelige Freja (Freja)

pige

lilla

kæl

solgt

Nicoline

pige

lillatabby

avl

bliver hjemme

Nala

pige

blåtabby

kæl

solgt

Nougat

pige

brun

avl

bliver hjemme

Den 23. august 2022 fik Effie de Alfang 4 killinger. Faren er Backkara's Zapp, det var et kuld med udelukkende hunkillinger. To fuldfarvede, én brun og én lilla og to tabby'er, én lillatabby og én blåtabby.

Nala

Nala er den mest robuste af killingerne. Hun er ikke bange for noget, heller ikke for at gå til lege-angreb på Blue, vores hankat, der er væsentlig større end hende. Hun er meget social og legesyg overfor mennesker. 

Nougat

Nougat er blevet Katrines kat. Hun minder rigtig meget om Coco, både af udseendet, men især af sindet. Hun kan godt lide at vaske sine mennesker og er også klar på at putte og sove på skødet. 

Nydelige Freja

Freja er den mest forsigtige killing i kuldet. Hun venter lige med at finde på unoderne indtil hun har set sine søskende gøre det. Hun leger ikke helt så vildt som de andre, men er glad for at putte hos os. 

Nicoline

Nico er én af dem der finder på ulykker. Hun var fx den første til at klatre ud af killingegården, hun er en meget nysgerrig kat, det hele skal bare udforskes. Jeg fandt hende faktisk i toilettet en dag, hvor jeg havde glemt at slå brættet ned.